Marrakech

Marrokansk cousine er gennem århundreder influeret af forskellige kulturer. Det involverer ofte et mix af både arabiske og middelhavsretter med en smule europæisk og subsaharisk indflydelse. De nordafrikanske retter er særligt kendt for smag, aroma og krydderier. Marrakech er ingen undtagelse. Her kan du glæde dig til at sætte tænderne i traditionelle marokkanske retter. Hvor lækre krydderier som kanel, spidskommen, safran samt urter som mynte, persille og koriander bruges i vid udstrækning. Præcis som var du i Marokko.

Desi Nam Nam

Hos Desi Nam Nam kan du glæde dig til at få serveret en række nationale, autentiske specialiteter fra Indien og Pakistan.
Du finder både hele retter og kan mikse flere forskellige småretter på kryds og tværs, så du kan smage lidt af det hele.
Nyd hele herligheden med lækkert indisk brød, rooti og forskellige smagfulde dressinger. Næsten som at være i Indien!

Churreria

Nøjagtig som et autentisk spansk churreria med en gadestand og et takeout-vindue, serverer Churreria byens bedste churros, som dagligt laves friske til dagens gæster. Hemmeligheden bag de velsmagende churros er surdejen. Denne er alfa omega, og laves derfor fra bunden hver dag. Til de saftige churros serveres en cremet økologisk softice og chokolade af højeste kvalitet. Kun for at skabe en smagsoplevelse udover det sædvanlige.

DUCK IT

Duck it er på blot to år blevet et anerkendt brand, og er særligt kendt for at have skabt byens lækreste andeburger. Denne går under navnet ’Pulled Duck burger’. En burger, som er lavet af den bedste kvalitet af Confit de Canard, der går perfekt i spænd med deres hjemmesyltede rødløg og signatur-dressing. Udover den velsmagende burger tilbyder Duck It også en række andre specialiteter, som hjemmelavede sprøde duck fat fries, vinegar-fries, duck n’chips og grønne salater. Hos Duck It prioriterer man dyrevelfærden højt, hvorfor der udelukkende bruges fritgående franske ænder som råvare.

WOODOMI

Er du fan af kinesisk mad? Så prøv Woodomi – Boltens Food Court’s kinesiske madbod. Woodomi er især kendt for deres legendariske Crispy Duck, som efter sigende skulle få mundvandet til at løbe hos alle. Udover deres kendte Crispy Duck serveres der blandt andet også saftig kylling, lækkert kød, frisk fisk og en velsmagende vegetar wok. Denne er en moderne udgave af den kinesiske bento og sidst men ikke mindst sprøde forårsruller med and. Til alle hovedretter medfølger i øvrigt en lækker snack i form af rejechips eller tangsalat.

TWO MONKEYS

Glæd dig til at prøve Two Monkeys, hvor vi serverer 100% veganske menuer. Hos Two Monkeys kan du nyde lækre og velsmagende måltider inspireret af mad fra hele verden. På menuen finder du bl.a. lækre plantebaserede burgere, burrito wraps, plantain chips og sweet potato fries. Alle drikkevarer er naturligvis også veganske – inklusiv de udvalgte fadøl. Alle retter serveres hurtigt og kan nydes i Boltens Food Court, såvel som tages med.

The Mexican Donkey

The Mexican Donkey serverer autentisk og yderst velsmagende mexicansk mad, hvor kvalitet og råvarer er i fokus. Alle retter stammer fra ejerens mexicanske familie, hvorfor du kan glæde dig til ægte mexicansk mad med alt, hvad det indebærer. The Mexican Donkey ønsker, gennem deres traditionelle opskrifter, at vise danskerne autentisk mexicansk mad. Al mad er lavet af de bedste råvarer, og både vegetarer og veganere kan spise med. Derudover laves alle tortillas, tacos, tostadas og nachos på majsmel, som derfor også egner sig til glutenallergikere.

Temporada Tapas

Temporada Tapas bar tager sit afsæt og inspiration fra det spanske køkken med deres klassiske retter, som alle har et innovativt twist. Deres brug af lokale råvarer kombineret med deres yderst velsmagende spanske mad har drevet successen på deres restaurant på Frederiksberg,  hvilket nu føres videre i Boltens Food Court. På menuen finder du alt fra snacks, fisk, fjerkræ og kød til vegetarretter og desserter, der alle serveres på autentisk spansk vis. Vinene har spanske toner og udvalget af tapas og retter kreeres alle i stadets lille køkken.

WokAmok

Wokken er flyttet fast ind i det danske køkken som et nyt familiemedlem og hos Boltens Food Court finder du de velkendte asiatiske wokretter. Besøg WokAmok, der byder på et stort udvalg af de lækreste traditionelle wokretter, der alle er lavet på friske råvarer. Wokretterne kan fås med både nudler eller ris, og kan med fordel tages med hjem.

BOY'S

Glæd dig til at prøve byens sprødeste kylling, når du besøger BOY’S i Boltens Food Court. Her tilberedes den saftige kylling på et rostisserie som resulterer i en mør og smagfuld kylling – hver gang. Hemmeligheden bag den fantastiske smag skyldes at fedtet løber rundt om kyllingen under hele tilberedningen på grillen. Nyd den sprøde kylling med én af de lækre salater, som med fordel også kan medbringes to-go.

Hygge Taste of Denmark

Hos Hygge Taste of Denmark kan du glæde dig til at sætte tænderne i de bedste danske retter, som vi i Danmark er stolte af. Alle retter laves af de bedste danske råvarer. Hvad end det er grøntsager fra Samsø, røget laks fra Fanø eller økologisk gris fra Grambogaard. Gå ikke glip af danske smørrebrødsklassikere samt en række andre klassiske danske retter og desserter. Hygge Taste of Denmark både ser og smager nordisk og sætter en ære i at præsentere en dansk gastronomisk oplevelse.

BRASA

Hos Brasa er kernen churrasco, som på portugisisk betyder grill. Man kan roligt sige, at churrasco er brasiliansk grill til danske kød-elskere. Bag det særdeles velsmagende kød er en særlig grillteknik, som stammer helt tilbage fra de brasilianske gaucho cowboys. Teknikken giver kødet en helt speciel og karakteristisk røgsmag. De traditionelle sideretter som bønner og ris er udskiftet med frisklavede salater fra alle verdens hjørner. Brasa tilbyder også kylling, fisk, lam, pølser og svinekød som får tænderne til at løbe i vand.

Slice’n’ice

Hos Slice’n’Ice kan du glæde dig til sætte tænderne i rustikke og velsmagende italienske pizzaslices. Her anvendes kun de bedste kvalitetsråvarer til den 27 år gamle opskrift på den sprøde pizza bund. Top dit slice med friske krydderurter og de populære potato fries med et væld af forskellige sauces. Glutenallergikere kan også glæde sig til at prøve samme lækre slices. Glem ikke deres cremede hjemmelavede italienske is, der kommer i 10 forskellige varianter, og som både er gluten- og laktosefri.

CIAO

CIAO er alle madelskeres vej til italienske råvarer og hjemmelavede italienske retter. Menuen består af rustikke fortolkninger af ellers klassiske italienske retter, der er kombineret med kvalitetsråvarer såvel som vine. Hos CIAO kan du glæde dig til fantastisk hjemmelavet pasta med et frisk udvalg af både kød og fisk. Retterne er sæsonbaserede og dermed er konceptet bygget på et skiftende italiensk køkken. Hvor den hjemmelavede pasta er kernen omkring årstidens varierende råvarer.

The Fat Greek

Hos The Fat Greek elsker vi de gode traditioner, autencitet og kvalitet. Derfor griller vi vores kød og svampe over en stenkulsgrill, for at få den lækre grillsmag, man fik for 150 år siden, da man tilberedte sin mad over bålet. Marinaderne vi bruger til vores autentiske Gyros med grillet kylling, Duroc gris eller svampe, er vores græske køkkenchef Dimitris bedstefars familie opskrift. En opskrift, som er forfinet igennem mange år, og er gået i arv fra generation til generation. Vores autentiske fladbrød håndlaves af en lokal familiebager i Athen. De har bagt deres fladbrød efter samme metode og opskrift i flere hundrede år – ja faktisk siden år 950.

The Fish Project

The Fish Project startede i 2014 i København som den første food-truck, der solgte Fish & Chips. De var dermed de første til at bringe smagen af britisk kulturarv til Danmark. Hos The Fish Project benyttes der udelukkende friske ingredienser og gode råvarer hvilket netop er dét, der definerer dem. På menuen kan du glæde dig til at prøve dagens friske fangst, stegt blæksprutte eller tempurastegte rejer. Der serveres også hummerhaler i et vodka-øl mix, samt en klassisk fiske eller rejeburger.

HOPE ORGANIC

Glæd dig til Hope Organic – Boltens Food Court’s svar på det blomstrende póke bowl markede. Menuen byder på byens bedste smoothies og póke bowls, lavet med 100% økologiske råvarer fra Aarstiderne. Hope Organic planter i øvrigt et træ for hver 10. gang du køber en bowl.

THE AMERICAN

Hos The American kan du få en bid af USA. Glæd dig til amerikanske favoritter som hjemmelavede saftige burgere, spareribs, hotdogs, hotwings, pulled pork, apple pie, milkshakes og andre lækkerier i ægte amerikansk stil.

PHILLY'S

Philly’s er et skidt sted for diæten, men lækkert for sjælen. Hos Philly’s kan du sætte tænderne i de lækreste Cheese Steak sandwiches, som er en fortolkning af den klassiske Philadelphia Cheese Steak sandwich fra USA med tyndskåret, saftig steak, cremet cheddar sauce, karamelliserede løg og en blød brioche bolle.

Start typing and press Enter to search